Iată câteva dintre planurile de dietă populare explicate.

Iată câteva dintre planurile de dietă populare explicate.

Dar dacă ai hotărârea și fondurile, construirea unei săli de sport la domiciliu este o investiție care se poate plăti de la sine și apoi puțin. Nu numai că plățile dvs. lunare vor merge către ceva ce dețineți, dar veți economisi mult timp în acest proces. Dacă te descurci cu cei trei factori de mai sus, ar trebui să fie o idee deloc.

Zumba, Pilates, Yoga, Boxercise, Legs Bums și Tums ¦ există un număr mare de cursuri de exerciții din care să alegeți, fiecare cu propriile beneficii. Dacă nu aveți motivația de a vă antrena singur, aceste cursuri sunt o modalitate ideală de a vă da jos de pe canapea și de a vă pune în funcțiune sistemul cardiovascular. Dar, având atâtea posibilități, cum decizi care este potrivită pentru tine? Iată sfaturile noastre de top pentru a vă găsi clasa de exerciții perfectă.

Gândește practic

În primul rând, gândește-te la aspectele practice ale participării la cursul tău de exerciții. Dacă motivația este o problemă pentru tine, alegerea unui curs ținut la o jumătate de oră de mers cu mașina s-ar putea să te împiedice să participi în mod regulat. În egală măsură, dacă vrei să faci mișcare după muncă, atunci acordă-ți timp să ajungi acolo, să te schimbi și să bei o gustare înainte de a începe sesiunea – ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să transpiri și să te stresezi chiar înainte de a începe cursul!

Stabiliți-vă obiectivul personal de fitness

Dacă vă decideți mai întâi asupra obiectivelor personale de fitness, puteți găsi o clasă care vă va ajuta să le atingeți. Persoanele care doresc să slăbească ar trebui să găsească o sesiune în ritm rapid, care să includă multă activitate cardiovasculară. Clasele de energie înaltă, cum ar fi spinningul, vă vor pune inima și plămânii să meargă și vor arde calorii rapid. Dacă doriți să vă tonifiați corpul, căutați cursuri de forță și condiționare precum Bodypump® sau Boxercise pentru a vă modela în forma perfectă. Pentru persoanele care caută ceva mai relaxant, sesiunile de exerciții holistice precum yoga și Pilates vă vor crește flexibilitatea și suplețea.

Luați în considerare starea dvs. fizică actuală

Dacă nu ați făcut exerciții fizice de ceva timp sau duceți un stil de viață inactiv, ar putea fi cel mai bine să vă vizitați medicul înainte de a începe un nou program. Este la fel de important să ții cont de sănătatea ta atunci când alegi tipul de curs la care vrei să participi. De exemplu, dacă suferiți de probleme articulare, atunci o clasă de mare impact precum aerobic sau kickboxing poate face mai mult rău decât bine. În schimb, luați în considerare activități cu impact redus asupra articulațiilor, cum ar fi spinning sau dansul de sală. Dacă aveți îndoieli, puteți oricând suna instructorul înainte de a participa la curs pentru a obține sfatul acestuia.

Alege ceea ce îți place!

Cursurile de exerciții își propun să facă antrenamentul distractiv și plăcut, menținându-vă motivat să participați săptămână după săptămână. Dar dacă alegi ceva complet în afara zonei tale de confort, s-ar putea să te trezești că îți pierzi mojo-ul. Dacă ai două picioare stângi și eviți ringul de dans ca ciuma, cursurile de dans precum Zumba probabil nu vor fi ceașca ta de ceai. În egală măsură, dacă aveți o perioadă scurtă de atenție și vă este greu să stați nemișcat, atunci cursurile holistice precum yoga vă pot conduce la curbă. Dacă îți urăști sesiunea, atunci ar putea fi timpul să încerci ceva nou – la urma urmei, nu vei lucra la potențialul tău maxim dacă detesti fiecare minut din ea!

Mergi la sală

Multe abonamente la sală de sport oferă cursuri de exerciții gratuite, astfel încât să puteți încerca câte doriți. Sălile de sport mari au un orar de curs complet și divers, care oferă ceva pentru toată lumea. Deși s-ar putea să nu plănuiți să utilizați sala de sport în sine, costul lunar al abonamentului la sală poate ajunge totuși mai ieftin decât să plătiți o taxă unică pentru fiecare clasă individual. Vedeți dacă polița dvs. de asigurări de sănătate oferă reducere la un abonament la sală pentru un anumit lanț – aceasta este o modalitate excelentă de a economisi niște bani. Și odată ce începi să faci exerciții regulat, s-ar putea să descoperi că sala de sport arată mai atrăgătoare!

Aduceți un prieten

Mulți oameni merg singuri la cursuri de exerciții, deoarece sunt o modalitate grozavă de a cunoaște noi prieteni. Dar dacă sunteți intimidat la gândul că veți merge singur, trageți un partener pentru a vă oferi un plus de încredere. Unele cursuri precum dansul de sală și dansul latin necesită oricum să ai un partener, așa că vei fi cu un https://produsrecenzie.top/flexumgel/ pas înaintea celorlalți. În plus, puteți întreba oricând în preajma prietenilor și a familiei dvs. pentru a vedea dacă vă pot recomanda un anumit instructor sau o clasă.

Succes în alegerea clasei de exerciții și distrează-te!

Din cauza stilului de viață sedentar pe care îl duc majoritatea oamenilor, numărul persoanelor cu probleme de greutate a crescut semnificativ de-a lungul anilor. De exemplu, conform statisticilor recente, unul din trei americani adulți are probleme cu greutatea. Astfel, a provocat proliferarea planurilor de pierdere în greutate, toate promițând a fi „dieta miracolă”. Poate fi foarte copleșitor atunci când alegeți ce plan de dietă să continuați. Iată câteva dintre planurile de dietă populare explicate.

1. Dieta de la Hollywood?

Prima pe lista planurilor de dietă populare este Dieta Hollywood. Este creat de Sunset Health Products care produce două sucuri dietetice și anume Hollywood 24-Hour Miracle Diet și Hollywood 48-Hour Miracle Diet. Persoana care face dietă trebuie să postească și să consume doar sucuri dietetice în intervalul de timp specificat. Planul de dietă promite o scădere în greutate de cinci kilograme în 24 de ore și dublarea în 48 de ore. Sucurile conțin un amestec de sucuri de fructe, inclusiv mere, struguri, ananas, lămâie și prune.

Grapefruit și pierderea în greutate:  Noi cercetări (grepfrutul cunoscut și sub numele de Dieta Hollywood: (faceți clic aici)

2. Dieta South Beach?

O altă dietă populară este dieta South Beach, care a fost creată de Dr. Arthur Agatston. Dieta este compusă din trei faze. Prima fază presupune ca persoana care face dietă să elimine toate zaharurile și carbohidrații din dietă. Există și unele legume care sunt interzise. Persoana care face dietă are voie să consume doar proteine ​​slabe, alimente care au un conținut scăzut de grăsimi sau care conțin doar grăsimi nesaturate. A doua fază include „carbohidrati buni”, cum ar fi pastele din grâu integral sau orez brun. Ultima fază este cunoscută ca faza de întreținere în care se așteaptă ca persoana care face dietă să continue cu acest plan de dietă pentru viață.

Discuție despre dieta South Beach în firul de comentarii (aici) Discuție despre dietele populare fad (aici) Aplicația de fitness alternativă la dieta South Beach (click aici) 12 motive pentru a evita dieta South Beach (Mercola.com)

3. Dieta hCG

O altă dietă populară este dieta hCG. A fost creat de Dr. Albert T. Simeons în anii 1950 care folosește hormonul hCG pentru a promova pierderea în greutate. Planul de dietă are trei faze. Prima fază presupune ca persoana care face dietă să încarce calorii pentru a se pregăti pentru următoarele două faze. A doua fază presupune ca persoana care face dietă să ia doze zilnice de hormon hCG și să urmeze o dietă foarte săracă în calorii (500 de calorii pentru a fi exact). În ultima fază, persoana care face dietă oprește hormonii hCG și crește treptat aportul de calorii și menține această dietă pe viață. Acest plan de dietă se laudă că ajută o persoană să slăbească cel puțin un kilogram pe zi.

Easy Come, Easy Go: Adevărul despre dieta hCG (click aici) Injecții cu urină pentru un nou mod de slăbire? (click aici) Trucul controversat pentru a arunca o jumătate de kilogram de grăsime pe zi (Mercola.com)

4. Dieta Atkins

Un alt plan de dietă faimos este Dieta Atkins. A fost creat de Dr. Robert Atkins în anii 1970. Scopul planului de dietă este de a reduce aportul de carbohidrați pentru a permite organismului să ardă grăsimile în loc de glucoză. Prima fază a dietei presupune ca persoana care face dietă să limiteze aportul de carbohidrați la doar 20 de grame pe zi. Următoarea fază implică persoana care face dietă să consume în principal proteine ​​și grăsimi naturale. În următoarea fază, persoana care face dietă poate consuma carbohidrați întregi. Iar în ultima fază, persoana care face dietă se concentrează pe menținerea acestei noi diete.

Dieta Atkins Redux (click aici) Dieta cu succes cu diete populare pentru celebrități (click aici)

Există mult mai multe planuri de dietă care promit să ofere cele mai bune rezultate într-o perioadă scurtă de timp. Înainte de a vă decide să faceți unul, cel mai bine este să faceți cercetări ample și să consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru a vă asigura că planul de dietă nu va avea efecte adverse asupra sănătății dumneavoastră.

Mașinile eliptice și benzile de alergare sunt două dintre cele mai populare piese de echipamente din sala de sport modernă. Ambele oferă indivizilor posibilitatea de a obține un antrenament cardiovascular într-un mediu interior. Deci pe care ar trebui să-l folosești? Mașinile eliptice sunt o invenție mai recentă, așa că ați putea presupune că sunt mai bune, dar benzile de alergare există de mult timp pentru un motiv. Adevărul este că ambele mașini au avantajele lor și numai după ce le înțelegi poți decide care este mai bine pentru tine.

În primul rând este banda de alergare. Acest echipament a fost standardul antrenamentelor cardiovasculare de interior de ceva vreme. Cel mai mare avantaj al benzii de alergare este că imită îndeaproape experiența alergării pe pământ. Mușchii pe care îi lucrează sunt identici cu cei folosiți în alergările pe distanțe lungi. Înclinații diferite imită terenul denivelat, adăugând și mai multă versatilitate. Pune totul laolaltă, iar concluzia este că, dacă te antrenezi pentru o activitate care implică alergarea, atunci banda de alergare este cea mai bună alegere.

Avantajele mașinii eliptice

Dacă, totuși, doriți doar să obțineți cel mai bun antrenament cardiovascular pe care îl puteți, aparatul eliptic este probabil calea de urmat din următoarele motive. Pentru început, eliptica nu bate la fel de mult pe articulațiile picioarelor ca banda de alergare. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru cei care au suferit leziuni ale membrelor inferioare sau sunt predispuși la probleme articulare. De asemenea, în timp ce banda de alergare se concentrează mai mult pe antrenamentul inferior al corpului, eliptica include ghidon în plus față de pedale pentru a oferi un element pentru partea superioară a corpului.

Implicarea părții superioare a corpului face ca eliptica să fie o experiență de antrenament cardiovasculară mai eficientă decât banda de alergare mai puțin implicată. În timp ce obișnuirea cu mișcarea poate dura câteva vizite la sală, după ce a fost făcută ajustarea, poți realiza un antrenament mai bun într-un timp mai scurt. Cu capacitatea de a oferi diferite niveluri de rezistență și adăugarea de diferite moduri de antrenament pe aparatele eliptice mai noi, aceste aparate oferă opțiunea mai bună pentru antrenamentele cardiovasculare generale.

Avantajele benzii de alergare

Ca multe lucruri, în cele din urmă alegerea între aceste două mașini de interior se rezumă la un „depinde”. Sportivul serios din antrenament va scoate probabil mai mult de pe banda de alergare. Membrul ocazional de la sala de sport, care arde grăsimi, va obține probabil mai mult de pe eliptica. Indiferent, ambele aceste aparate vor rămâne pilonii în antrenamentele de interior pentru anii următori.

H. H. Morgan scrie pentru blogul ellipticalmachines.net pentru a ajuta oamenii să cumpere cel mai bun antrenor eliptic pentru antrenamentele acasă. El scrie despre cele mai bine vândute mărci eliptice (adică recenzii eliptice Proform) pentru a ajuta oamenii să economisească bani la achizițiile lor.

În cultura hip hop și a celebrităților de astăzi, grătarele dentare sunt o modalitate populară de a adăuga mai multă strălucire zâmbetului tău. Le-ați văzut la toată lumea, de la rapper OutKast la medaliatul olimpic cu aur Ryan Lochte, și tot mai mult la adulți și adolescenți, datorită popularității în rândul celebrităților și pentru cei care doresc să facă o declarație de modă, dar sunt grătarele strălucitoare cu adevărat sigure pentru dinții tăi?

Fabricate din metal și uneori încrustate cu bijuterii, grătarele sunt acoperiri cosmetice detașabile care se sprijină pe dinții din față. Pot fi realizate cu argint, aur sau alte metale și pot costa mii de dolari în funcție de designul lor.

Asociația Stomatologică Americană nu a studiat efectele pe termen lung ale purtării grătarelor. Dacă grătarele se potrivesc corect și nu sunt purtate tot timpul, acestea pot prezenta un risc scăzut de apariție a problemelor dentare. Cu toate acestea, ADA avertizează că grătarele pot provoca reacții alergice sau iritații. Purtarea unui grătar pe termen lung poate prinde bacterii, ducând la pierderea osoasă, carii sau boli ale gingiilor. Probleme serioase de dezaliniere pot apărea și din cauza unui grătar montat incorect.

Hardware-ul dentar strălucit poate promova, de asemenea, acumularea plăcii dentare și cariile dentare și chiar poate provoca abraziunea dinților marginali. Fanii grătarelor ar putea chiar să fie nevoiți să-și albească dinții, deoarece uzura excesivă poate provoca decolorarea.

Dacă alegi să porți un grătar, acordă o atenție deosebită igienei dentare. Urmați o rutină obișnuită care include folosirea aței dentare și periajul dinților de două ori pe zi. Grătarul trebuie îndepărtat întotdeauna înainte de a mânca și curățat des pentru a elimina particulele de alimente și bacteriile. Înainte de a obține un grătar, discutați cu medicul dentist despre cele mai bune modalități de a-l curăța și de a preveni complicațiile.

Despre autor

Dr. Nhien Lu este un stomatolog premiat în cosmetică și refacere a zâmbetului atât în ​​Alexandria, cât și în Springfield, Virginia. Conectează-te cu Dr. Lu pe Google+

Mulți oameni de astăzi se confruntă cu disconfort regulat cu protezele lor, dar o soluție permanentă și naturală se prezintă cu implanturile dentare. Protezele dentare au evoluat cu siguranță în ultimele decenii, dar implanturile dentare sunt cea mai atractivă, confortabilă și durabilă soluție pentru mai mulți dinți lipsă astăzi. Securizate, cu aspect natural și accesibile, implanturile dentare sunt o alternativă superioară și modernă la protezele dentare. Nu mai suferi cu protezele dentare incomode și ia în considerare implanturile dentare astăzi.

Mai mult confort, mai multă încredere

Care este cel mai rău lucru la proteze dentare? Aproape fiecare purtător de proteză va răspunde la această întrebare cu povești despre dinții lor artificiali care alunecă și se mișcă. Ei vor recunoaște, adesea cu jenă, că proteza lor se clătina și se mișcă în mijlocul conversațiilor sau meselor, ceea ce face dificil să mănânce sau să vorbească cu încredere.

Implanturile dentare elimina aceasta frica deoarece sunt ancorate direct in osul maxilarului. Această plasare sigură înseamnă că implanturile dumneavoastră nu se vor deplasa sau aluneca niciodată, chiar și atunci când mănâncă sau vorbește.

Mai atractiv și cu aspect natural

Puține seturi de proteze arată la fel de naturale ca implanturile dentare. Chiar și cele mai bune seturi de dinți falși tind să arate nenaturale, deoarece se sprijină deasupra gingiilor și adesea provoacă recesiunea liniei gingiilor. Cu implanturile dentare, nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la aceste probleme, deoarece acestea sunt plasate în siguranță chiar în osul maxilarului.

Multe persoane care au implanturi dentare uită că le au pentru că sunt atât de confortabile și de aspect natural. Spre deosebire de protezele dentare, nimeni nu va putea detecta vreodată implanturile dumneavoastră.

Mai multă durabilitate, mai multă rezistență

Implanturile dentare sunt considerate cea mai durabilă și de lungă durată opțiune pentru înlocuirea mai multor dinți. Rata lor de succes impresionant de mare se datorează plasării lor sigure. Cu o îngrijire adecvată, implanturile dvs. dentare personalizate pot dura toată viața.

Stomatologia modernă poate atenua disconfortul și jena obișnuit cu care se confruntă purtătorii de proteze dentare, așa că discutați cu un dentist de implanturi dacă implanturile dentare sunt potrivite pentru dvs. Despre autor: Dr. Anil Agarwal este un medic ortodont premiat din Orland Park, Illinois. Conectează-te cu el pe- Google+

Cercetările strânse dintr-o meta-analiză recentă confirmă că antrenamentul cu intervale de intensitate ridicată (HIIT) este mai eficient decât exercițiul continuu cu intensitate moderată (cardio) pentru îmbunătățirea consumului maxim de oxigen și scăderea nivelului de glucoză a jeun la adulții  afectați de tulburări cardiometabolice cum ar fi obezitatea, sindromul metabolic. boala de inima.

admin